Smygtitt!

Någon har skrämt iväg alla fåglar på min senaste mask. Kanske flög de söderut? Eller in i huset. Vad tror Du?
 
Hmmm... Kanske att der dyker upp någon på resans gång, för inte är den färdigt inte.
 
men snart!
 
 

Sista chansen!

... att se några av mina tavlor i fönstret hos Fotograf Kerstin Eilert i Enköping. Efter denna utställning har jag både sålt, fått intressenter, bokningar och förfrågningar. Ett stort TACK till Kerstin Eilert! Väldans roligt tycker jag!
 
Fler utställningar är att vänta. Under påskhelgen 2014 planerar vi att ha öppet för utställning (håll tummarna för att vi är klara då!) i vårt bageri och butik på Storgatan i Grillby, EGO- En grön Oas.
 
 

Julmarknad.

 
 
Så var det dags för julmarknad. Jag och alla mina ugglor ska packa in oss i bilen för att fara till Skokloster. Idag är vi med. Påsar av godaste pepparkakorna har vi med oss. Pepparkakor på riktigt, med ett gammalt recept, kryddor som mortlats med kärlek och bakats med mandel och smör. Inga tillsatser, pepparkakor på riktigt.
 
Bra att veta om ugglorna är att fem procent av priset skänks till Naturskyddsföreningen. Hur skulle en värld utan skog och ugglor se ut?
 
Uggla nr 11 är också mer speciell. Förutom att pengar skänks till Naturskyddsföreningen, så skänks ytterligare 200 kr till Barncancerfonden. För hur skulle en värld se ut utan våra fantastiska barn?